Tömegbaleset történt a Balatonnál, több kilométeres a torlódás az M7-esen

2023.07.20. 12:08
Hét jármű ütközött össze Balatonendréd térségében az M7-es autópályán, amelynek következtében háromkilométeres torlódás alakult ki. Ennél is nagyobb az araszolás az M3-ason, ahol két kamion ütközött össze.

Hét jármű ütközött össze az M7-es autópályán, Balatonendréd térségében, a 114-es kilométernél, a Nagykanizsa felé vezető oldalon – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A tájékoztatás szerint a siófoki hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az Útinform azt írja, hogy a 114-es kilométernél a baleset miatt csak egy sáv járható, a torlódás legalább 3 kilométeres.

A rendőrség közleménye szerint az M7-es autópálya 34-es kilométerszelvényében, a Balaton irányába vezető oldalon eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két autó. A balesetben senki nem sérült meg. Az érintett járművek a leállósávon tartózkodnak, azonban az esettel összefüggésben kialakult torlódás miatt csak lassú haladás lehetséges.

Az M3-as autópályán, Budapest felé, Bag után javítják a szalagkorlátot. A 35-ös kilométernél egy sávot lezártak és 4 kilométeres torlódás alakult ki.

Az ellenkező oldalon, Debrecen irányában, Polgár térségében két kamion ütközött össze. A 178-as kilométernél a Vásárosnamény felé tartó pályaoldal forgalmát megállították.

A 175-ös jelű Polgár csomópontnál leterelik a forgalmat az autópályáról és 203-as jelű Hajdúnánás csomópontnál lehet visszatérni. A Polgár csomópont előtt is elkezdett torlódni a forgalom, 4 kilométeres araszolás tapasztalható.

A katasztrófavédelem közleménye szerint a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével kiemeltek az egyik járműből. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport