Húsz kilométeres a torlódás az M1-esen

2023.07.29. 11:44
Torlódik a forgalom az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalának több szakaszán − tudatta az Útinform szombat délelőtt.

Azt írták, hogy az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a 68-as kilométernél, Tata térségében új terelést alakítanak ki, a torlódás már meghaladta a húsz kilométert.

Kerülni a Nagyigmánd–KocsTataVértesszőlős útvonalon lehet.

A komáromi szakaszon, a 123-as és a 128-as kilométer között felújítási munkák miatt forgalomkorlátozásra kell számítani.

A Budapest felé vezető oldalon a 142-es és a 123-as kilométer között szakaszos torlódás tapasztalható; aki teheti, az 1-es főúton kerüljön.

Szintén a főváros felé vezető oldalon, Hegyeshalom térségében baleset történt, ezért a 168-as kilométernél csak egy sáv járható, torlódik a forgalom.

Sokan haladnak, így torlódik a forgalom az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Törökbálint és Martonvásár között.

Az 54-es főúton, Kecskemét térségében több jármű karambolozott. A 8-as kilométernél a teljes utat lezárták.

Az M4-es autóúton, a Budapest felé tartó oldalon, Üllő térségében, a 29-es és a 25-ös, illetve Vecsés térségében, a 24-es és a 21-es kilométer között külső sávot aszfaltozzák, a járműveket a belső sávba terelik, ami napszaktól függetlenül gyakran okoz torlódást. A felújítási munka nem érinti az M0 csomópontot, így ott zavartalan a le és a felhajtás.