Öngyilkos lett a Naszály-hegynél eltűnt tűzoltó

2023.08.07. 07:25

A portál úgy tudja, hogy a férfit körülbelül 5 kilométerre találták meg a parkolótól, ahol autóját hagyta. A rendőrségi helyszínelés jelenleg is tart.

A tűzoltó hétfőn tűnt el a Naszály-hegy lábánál, a Gyadai-rét feletti erdőben. Kedden délután nagy erőkkel kezdték meg a keresését, ám az érkező vihar miatt fel kellett függeszteni a kutatást, melyben a rendőrség mellett a katasztrófavédelem munkatársai és helyi lakosok is részt vettek.

Szerdán nagyon sokan vettek részt a keresésben, köztük a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat, a Váci Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület, a Börzsöny Speciális Mentők, a Cserhát Különleges Mentőcsoport, a Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

A 0627.hu korábbi beszámolói szerint a nyugdíjas tűzoltó 2012-ben szerelt le a tűzoltóságtól, előtte hosszú ideig szolgált rohamparancsnokként. Lánglovagként rengeteg problémás helyzetet megoldott, sok-sok életet mentett meg.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 80-20-55-20 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ha bajban van, vagy másért aggódik

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat: +36-80-20-55-20

A Kapcsolj egyből projekt honlapja: https://www.kapcsoljegybol.hu/

Magyar Lelki Elsősegély Szolgálatok (LESZ) segélyvonala: 116-123

Az Ifjúságért Mentálhigiénés Szövetség (IMSZ) a 137-00-s zöldszámon érhető el, hétköznapokon 17–21 óra között.

Az IMSZ-ről bővebb információt itt talál: http://www.ifjusagi-lelkisegely.hu/