18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Meggyilkolta szüleit, majd magával is végzett egy fiatalember Miklóshalmán

2023.08.13. 18:05
Egy 33 éves férfi a feltételezések szerint meggyilkolta szüleit, majd saját magával is végzett az osztrák Nickelsdorfban (Miklóshalmán) szombat reggel – közölte a tartományi rendőrség.

A nickelsdorfi rendőrséget reggel fél kilenc körül riasztotta egy szemtanú, aki egy földön fekvő férfit látott az egyik ház kertjében, miután korábban lövés hangját hallotta. A helyszínre érkező rendőrök három személyt találtak az ingatlan területén. A fiú már a mentőszolgálat kiérkezésekor halott volt; a 67 éves apa és az 59 éves anya még életben voltak, de később belehaltak súlyos sérüléseikbe.

Az események rekonstrukcióján még dolgozik a rendőrség. A jelenlegi információk szerint feltételezhető, hogy a fiú sörétes puskával öngyilkos lett – közölte a rendőrség információi alapján a Volksgruppen.

Ha bajban van, vagy másért aggódik

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat: +36-80-20-55-20

A Kapcsolj egyből projekt honlapja: https://www.kapcsoljegybol.hu/

Magyar Lelki Elsősegély Szolgálatok (LESZ) segélyvonala: 116-123

Az Ifjúságért Mentálhigiénés Szövetség (IMSZ) a 137-000-s zöldszámon érhető el, hétköznapokon 17–21 óra között. Az IMSZ-ről bővebb információt itt talál: http://www.ifjusagi-lelkisegely.hu/.