Két feleségét is eltemette az a férfi, aki a hétvégén életét vesztette egy közúti balesetben

2023.08.15. 15:24
Szombaton a reggeli órákban halt meg az úton Csaba, amikor nem tudott kitérni egy tehergépkocsi útjából. Most a vétkes cég fizetné a férfi árván maradt kislányának tanítását.

Két feleségét is hosszan tartó betegségük után temette el, majd egyedül maradt lányával és nevelt gyerekével az a férfi, aki a hétvégén szenvedett halálos balesetet Hosszúpályitól nem messze. rendőrség szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy kisteherautó átsodródott a szemközti sávba, és frontálisan összeütközött egy személyautóval.

A balesetben egy személy, Csaba meghalt, és többen is megsérültek.

A Blikk megtalálta a férfi családját, akik elmondták, igyekeznek elérni, hogy a család nevelhesse fel az árván maradt kislányt. A gyerek mindössze hatéves volt, amikor elvesztette az édesanyját, így nagynénje szerint azt akkor még fel se fogta, ám a mostani tragédiát már jobban átérzi:

Most Ada szíve összetört, az édesapja papucsában járkál, nem tudjuk, mi lesz.

A családnál időközben jelentkezett a balesetet okozó teherautós cége, akik anyagilag is támogatnák őket. Új autót vennének, hogy Adát azzal szállíthassák és a tanulmányaiban is segítő kezet szeretnének nyújtani a gyászban.

A lapnak nyilatkozott Csaba másik testvére is, aki elmondta, igyekeznek mindent megadni a kislánynak, ne érezze, hogy mindkét szülőjét elvesztette.