Baleset történt, több kilométeres a torlódás az M1-es autópályán

2023.08.21. 13:09
Baleset történt hétfőn az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán. Az érintett útszakaszokon több kilométeren át torlódik a forgalom.

Két autó ütközött össze az M1-es autópálya 38-as kilométerszelvényénél, Bicske térségében, a Győr felé vezető irányban – közölte a katasztrófavédelem. A bicskei önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen öten utaztak. 

Az Útinform közlése alapján több kilométeres a torlódás.

Mint írták, a 38-as kilométernél a belső sávot lezárták. A közlekedőknek azt javasolják, hogy a 27-es kilométernél Herceghalom csomópontban letérve, majd a 39-es kilométernél Bicske csomópontban visszatérve, az 1-es főúton kerüljenek.

Ezekre kell még figyelni

Hétfőn az M3-as autópályán, Galga pihenőhelynél is torlódott a forgalom egy korábbi baleset miatt az Útinform szerint. Erről azonban most már nem írnak a honlapon, így ott valószínűleg elhárult a probléma.

Ezen túl beszámoltak arról, hogy:

  • A 62-es főúton, Székesfehérvár határában, az M7-es autópálya csomópont közelében a 42-es km-nél a korábban kiégett kamiont elvitték, fél pályán megindult a forgalom, a torlódás jelenleg 2 km-es.
  • A 71-es főúton, Balatonfűzfő térségében építési munkákat végeznek. A 19-es km-nél csak a fél útpálya járható.
  • Lassul a forgalom az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Törökbálint és Pázmánd között.
  • Az M80-as autóutat burkolatjavítás miatt több napra lezárták a 166-os Körmend-nyugat, valamint a 171-es Csákánydoroszló csomópontok között. Kerülni a párhuzamosan futó 8-as főúton lehet. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport