Összeveszett barátjával, ezért kiugrott a harmadikról egy nő Érden

2023.08.26. 19:51
Féltékeny lett, összeveszett barátjával, ezért hirtelen felindulásból az öngyilkosság mellett döntött az az érdi nő, aki még szerdán vetette ki magát egy társasház harmadik emeleti erkélyéről. Az esést hatalmas szerencsével ugyan, de túlélte.

Megrázó jelenetek zajlottak le szerdán a Budapesttől alig több mint húsz kilométerre található Érden, a Bors információi szerint ugyanis egy fiatal nő több járókelő szeme láttára próbált meg véget vetni életének.

Egy, a lapnak nyilatkozó szemtanú elmondása szerint többen sokkot is kaptak a látványtól.

Ennél a társasháznál több üzlet is van, én is az egyikből jöttem ki éppen, amikor megláttam, hogy kiesett az emeletről egy nő. Ezután pedig egy hatalmas puffanást lehetett hallani. Többen is voltunk ott a környéken, szerintem sokan telefonáltak a mentőknek

– idézi a járókelő szavait a lap. A szemtanú később hozzátette: úgy gondolja, hogy a nő alkoholos befolyásoltság alatt lehetett, ezért dönthetett ilyen könnyen az életéről, az esést azonban hatalmas szerencsével túlélte, a mentők a helyszínen látták el.

Ha bajban van, vagy másért aggódik

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat: +36-80-20-55-20

A Kapcsolj egyből projekt honlapja: https://www.kapcsoljegybol.hu

Magyar Lelki Elsősegély Szolgálatok (LESZ) segélyvonala: 116-123

Az Ifjúságért Mentálhigiénés Szövetség (IMSZ) a 137-000-s zöldszámon érhető el, hétköznapokon 17–21 óra között. Az IMSZ-ről bővebb információt itt talál: http://www.ifjusagi-lelkisegely.hu

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport