18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Részegen tett vallomást a volt fideszes képviselő Borkai Zsolt kampányrendezvényén

2023.08.27. 20:49
Hajtó Péter, a frakcióját néhány héttel ezelőtt elhagyó volt képviselő előzetes bejelentés nélkül ragadta magához a mikrofont azon a rendezvényen, melyen Borkai Zsolt kampányolt a jövő évi polgármester-választásra. Az akadozó beszédű, ittas férfi zavarba ejtő önvallomást tett a megdöbbent közönségnek.

Mint korábban megírtuk, Győr szexbotrányba keveredett volt polgármestere, Borkai Zsolt az Augusztus 20. Fesztiválon váratlanul bejelentette, hogy indul a polgármester-választáson. A rendezvényt a Fideszből néhány héttel korábban kizárt exképviselő, Hajtó Péter szervezte.

A Blikk vasárnap megosztott egy videót az eseményről, melyen az látható, hogy a szervező

egyszer csak megjelenik Borkai mellett a színpadon rövidnadrágban, pólóban, mezítláb és nyilvánvalóan ittasan.

Az értetlenül nézelődő közönség ezután Hajtó Pétertől egy hosszú, rögtönzött beszédet hallgathatott meg, aminek jó része arról szólt, hogy az emberek bizalmát kérte a 2024-es polgármester-választáson.

„Kérlek, bízzatok bennem, hogy 2024 júliusában, amikor választani kell majd, adjatok nekem bizalmat. (...) Nem én leszek a polgármester. De aki a polgármester lesz majd, az velünk lesz, szívből. Ha egy kicsit tetszett az elmúlt tizenöt év, bízzatok bennünk, és ez a város újra szép lesz” – mondta Hajtó.

Őszinte leszek veletek. Én fideszes színekben jutottam idáig, de most kiléptem pár hete. A szívem, az a helyén van, de ez a városvezetés nem

– fakadt ki az egykori képviselő. A vallomásoknak itt azonban még nem volt vége, és a trágár kifejezések is előkerültek:

Én nem mondom, hogy feddhetetlen a múltam, követtem el bűnöket, fa...om tudja, hányat. Biztos ku...va sokat. Én ku...vára nem arra esküdtem, ami most van. Én jobb Győrt akarok, gyertek velem!

A teljes beszéd a Blikk oldalán, ide kattintva nézhető meg.

Fáradt volt, és megártott az ital

A Blikknek sikerült felvennie a kapcsolatot Hajtó Péterrel, aki elmondta, hogy szégyelli magát, és megbánta a történteket.

„Ez nem volt szép, nem vagyok rá büszke. Megkövetem a győrieket, a szavazóimat, a közönséget, hogy csalódást okoztam. Mentségemre legyen szólva, negyvennyolc órája voltam talpon, fáradt voltam, a lábam ujja előző nap eltört, papucsot sem tudtam húzni, ilyen állapotban egy kevés ital is megártott” – vallotta be Hajtó Péter a lapnak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport