18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megerőszakolt, és órákon át kínzott egy idős nőt egy férfi Körösladányban

2023.09.01. 07:10
Megerőszakolt, brutálisan megvert, és órákon át fogva tartott a saját házában egy idős asszonyt Körösladányban a gyanú szerint egy 29 éves férfi. Az egyedül élő nőt éjszaka támadta meg.

A több órás kínzás után az asszony kora reggel tudott megszökni, még volt annyi ereje, hogy a közelben lakó lányához meneküljön, ő hívta a mentőket és a rendőröket. A támadás a hétvégén történt, a férfit azóta letartóztatták, Körösladányban pedig aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy kitiltsák őt és a családját a városból − közölte Híradójában az RTL

A jajgatást hallottam. Kinéztem az ablakon, akkor láttam meg anyut, szinte felismerhetetlen állapotban

− mondta el a csatornának az áldozat lánya. Szombaton reggel fél hat körül ébredt erre Nagy Lajosné. 

Az idős asszonynak még volt annyi ereje, hogy elmondja: az éjszaka közepén tört rá egy fiatal férfi, aki több órán át kínozta. 

Körülbelül éjféltől reggel öt óráig bántalmazta, ütötte, verte, erőszakolta

− közölte Nagy Lajosné. 

A mentők a 69 éves asszonyt kórházba vitték, több napos kezelés után ma már a lányánál lábadozik, nem is akar visszamenni az otthonába.  A 29 éves támadót még akkor reggel elfogták a rendőrök. Őrizetbe vették, a hét elején pedig a bíróság letartóztatta. 

Az ügyészség szexuális erőszak bűntette, súlyos testi sértés bűntette és magánlaksértés bűntette miatt kezdeményezte egy 29 éves, büntetett előéletű, többszörös visszaesőnek minősülő férfi letartóztatását

− mondta el a Békés Vármegyei Főügyészség szóvivője. 

A férfi és családja öt éve lakik Körösladányban, a helyiek szerint folyamatosan rendőrségi ügyeik vannak. A hétvégi támadás volt a legsúlyosabb, ami komoly indulatokat váltott ki a városban. A lakosok elkezdtek aláírásokat gyűjteni, hogy a támadót és a családját tiltsák ki a településről. 

Már több százan aláírták a kezdeményezést, a polgármester szerint azonban ez jogilag nem járható út. 

Ebben a cikkben szexuális visszaélés bűncselekmény a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.