Videón a zsebtolvaj: villamoson fosztogató férfit keres a rendőrség

2023.09.06. 13:31
A II. kerületi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy Budapesten fosztogató férfi megtalálásához. A zsebtolvaj hajnalban kirabolt egy alvó férfit a 6-os villamoson, majd odébbállt. A lopást a villamos kamerája is rögzítette.

A rendőrség kifosztás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. Egy férfi ugyanis 2023. július 12-én hajnali 2 óra 57 perckor a 6-os jelzésű villamos Széll Kálmán téri megállójában egy alvó férfitől mobiltelefont, személyes iratokat és pénzt lopott el.

A rendőrség a cselekményről készült kamerafelvételek alapján keresi az eddig ismeretlen személyazonosságú elkövetőt.

A képeken látható 40 év körüli férfi kb. 180 cm magas, normál testalkatú, rövid szőkésbarna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor sötétszürke-fehér csíkos pólót, szürke hosszúnadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.