Videó: egymásnak esett két család Sajószentpéteren, lövések is eldördültek

2023.09.09. 14:21
Egy régóta húzódó konfliktus fajult tettlegességig Sajószentpéteren a napokban, ahol két család esett egymásnak, és az egyik fél gáz-riasztó fegyverrel is lövéseket adott le.

A TV2 Tények című műsora szerint két, régóta haragban álló, Szinen és Szinpetrin élő család tagjai keveredtek konfliktusba egymással Sajószentpéteren. A forgalmat feltartva kiszálltak kocsijukból, és szerszámokkal a kezükben fenyegették egymást.

Egyikőjük betörte a másik család autójának szélvédőjét, illetve több lövést is leadtak egy gáz-riasztó fegyverrel, amit egy szemtanú videóra is vett.

@davidka157 #foryou #sajószentpéter #balhé #lövöldöznek ♬ eredeti hang - Kocsis Dávid

A Tények megkeresésére Janasóczki Attila rendőr alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elárulta, hogy a konfliktus során orvosi ellátást igénylő sérülés nem történt.

A járőrök néhány percen belül kiérkeztek a helyszínre, és három embert állítottak elő a helyi rendőrőrsre, akiket gyanúsítottként hallgattak ki.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság fegyveresen, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés kísérlete bűntett miatt indított büntetőeljárást – közölte.