2024. július 1. 18:00
Franciaország
Belgium
Düsseldorf Arena Nyolcaddöntő
2024. július 1. 21:00
Portugália
Szlovénia

Strandidővel búcsúzik a hét

2023.09.10. 06:07
Vasárnap továbbra is felhőtlen vagy derült idő várható, mérsékelt légmozgással. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 32 fok között alakul.

Vasárnap derült vagy felhőtlen időre van kilátás, csapadék nélkül. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de az Alpokalján megélénkül a déli szél – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 32 fok között alakul.

Az előrejelzések szerint kritériumokat elérő veszélyes időjárási jelenség nem várható.

időjárás10
Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat

Az orvosmeteorológia szerint továbbra is anticiklon határozza meg térségünk időjárását, ezért fronthatással nem kell számolni az arra érzékenyeknek. A szervezet számára ez a stresszmentes időszak lehetőséget kínál a regenerációra és a feltöltődésre.

Hétfőn derült, napos, száraz idő várható, csak mutatóban jelenik meg kevés gomoly- és fátyolfelhő az égen. A Kisalföldön néhol megélénkül a déli szél. A hőmérséklet hajnalban általában 10 és 18, délután 27 és 33 fok között valószínű.

Időjárás-előrejelzésünk folyamatosan frissül, ha további részletekre kíváncsi (helyi adatok, orvosmeteorológia, közlekedésmeteorológia, pollenjelentés stb.), kattintson ide: https://index.hu/idojaras