Az M0-s szélén kezdett sörözgetni egy dülöngélő férfi

2023.09.18. 10:59
Egy férfi úgy volt vele Budapesten, hogy az M0-s autóút szélén, az autóforgalom mellett ácsorogva és sörözgetve üti el a szabadidejét. A dülöngélő férfiról felvétel is készült.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. dunakeszi mérnökségének diszpécsere a forgalomfigyelő kamerákon keresztül arra figyelt fel, hogy egy férfi az M0-s autóút egyik felüljárójánál sörözget, közvetlen közel a sűrű forgalomhoz.

Azért is ijedt meg, mert volt már, aki le akart innen ugrani… Szerencsére a férfinek ilyen szándéka nem volt, ciccent a sör, meg volt egy kis cigi is, elmerengett a forgalmon, kicsit dülöngélt. De szerencsére egy lovas kocsi elhaladása után úgy döntött, hogy továbbáll

– írta a Magyar Közút Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében.

„Ez lehetne vicces történet is, de valójában nem az. Ha megnézitek, egy esetleges megbotlás után az autók alá kerülhetett volna, plusz a sörösdoboz lerakása sem volt egy életbiztosítás, ki tudja, milyen kárt okozott volna, ha leesik az alatta haladó autókra, vagy milyen reakciót váltott volna ki egy arra haladó sofőrtől” – hívták fel a figyelmet a posztban.