Megvan, kinél landolt az Orbán Viktor bölcseleteit tartalmazó alkotás

2023.09.19. 13:58
Korábban nagy port kavart, hogy egy gimnázium falán Orbán Viktor bölcseletei ékeskednek. Az eset Csepelen történt, nem tudni, kinek a megbízásából, de az biztos, hogy Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, rezsibiztos, a magyar ételkultúra védelmezője ráment a lepattanóra.

Mint arról korábban beszámoltunk, átadták a 22,5 milliárd forintból felújított és kibővített csepeli Jedlik Ányos Gimnázium épületét csütörtökön. Az iskola falára olyan idézetek kerültek fel, amelyeket Orbán Viktor miniszterelnök mondott el az Összetartozás Emlékhelyének avatásán 2020-ban.

Végül levették a falról az idézeteket, de azért az oktatási jogok ombudsmanja vizsgálatot indított az iskola falára felkerült bölcsességek miatt, ugyanis panaszt kapott az ügyben Aáry-Tamás Lajos, az oktatási jogok biztosa.

Németh Szilárd most megosztott egy fotót a Facebook-oldalán, amelyen Fekete Péter, a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ főigazgatója és Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke társaságában látható.

A kép Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (KIMBA) épületében készült. Erről tudni kell, hogy Németh Szilárd a Magyar Birkózók Szövetségének (MBSZ) elnöke, valamint a KIMBA alapítója is.