Németh Szilárd meglépte azt, amire senki sem számított

D SOS20220927005
2023.06.02. 15:27
Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, rezsibiztos, a magyar ételkultúra védelmezője a Facebook-oldalán jelentette be, hogy ellátogatott az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár kecskeméti bázisára. Azonban egy óriási meglepetéssel is előrukkolt, ugyanis az erről készült videót a TikTok-oldalára töltötte fel, ami ezennel hivatalosan is elindult.

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke többször is elkápráztatta már a követőit az ínyencségeivel a Facebook-oldalán, azonban most új szintre lépett a rezsibiztos.

Most már elindult hivatalos TikTok-oldala is.

Az erről szóló Facebook-bejegyzésében elárulta, hogy a héten ellátogatott az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár kecskeméti bázisára. De itt nincs még vége, ugyanis egy kedvcsináló videót is készítettek az eseményről. Ezzel a kedvcsináló videóval pedig hivatalosan is elindult a TikTok-oldala.

Az első videójában a főszerep azonban nem a gasztronómiáé, hanem a katonáké és a gyermekeké, valamint a fegyvereké. A videója alatt pedig nem más, mint a The White Stripes Seven Nation Army című számának egy remixe szól.

@nemeth.szilard.fidesz Iskolások Hete 2023 #magyarhonvedseg #magyarorszag #iranyasereg ♬ Seven Nation Army (The Glitch Mob Remix) - The White Stripes & The Glitch Mob

korábban Felcsúton, egy gasztronómiai versenyen is díszvendég volt Németh Szilárd, ahol elmondta, hogy „az étkezés nemcsak testi, hanem lelki feltöltődés is egyben”. Sőt, még az is kiderült, „a magyarok magyar Magyarországot akarnak, amihez a gasztronómia is hozzátartozik”.

Emlékezetes, hogy a politikus már a 2018-as választási kampány előtt is beszélt arról egy sajtótájékoztatón, hogy a magyar gasztronómia veszélybe került, és meg kell őrizni a magyar ételkultúrát a Budapesten egyre inkább elszaporodó gírosz/kebab gyorséttermekkel és McDonald’sokkal szemben.

(Borítókép: Németh Szilárd 2022. szeptember 27-én. Fotó: Soós Lajos / MTI)