Miután megverték a Republic technikusát, lecserélték a teljes biztonsági személyzetet Dunaszerdahelyen

2023.09.24. 10:24
Újabb közleményt adott ki Dunaszerdahely város a péntek esti incidens után. Mint írták, teljesen megújult a Csallóközi Vásár biztonsági szolgálata. Hozzátették, az érintett cég garanciát vállalt a vásár zökkenőmentes lebonyolításáért.

Mint arról az Index is beszámolt, tettlegességig fajult a Szlovákiában megrendezett Csallóközi Vásár péntek esti programja. A Republic technikusát munkavégzés közben verte meg a dunaszerdahelyi rendezvény biztonsági szolgálata. Ezt követően Dunaszerdahely város sajnálatát fejezte ki közösségi oldalán a történtek miatt, majd a rendezvény szervezőivel együtt elhatárolódott a 41. Csallóközi Vásárban történt incidenstől.

A város szombat este újabb közleményt tett közzé közösségi oldalán – vette észre a Paraméter. Dunaszerdahely azt írta, a vásár teljes területén lecserélték a biztonsági személyzetet.

Kedves Vásározók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy tekintettel a tegnapi eseményekre, a Csallóközi Vásár területére beosztott teljes biztonsági személyzetet az érintett cég lecserélte

– írták, majd hozzátették, a cég garanciát vállalt a vásár nyugodt, biztonságos és zökkenőmentes lebonyolításáért.

A város közösségi oldalán megosztott videók és fotók alapján a rendezvény zavartalanul zajlik, a szombati esti koncerten láthatóan jó volt a hangulat.