Videó: tusfürdős flakonnal állt bosszút egy feldühödött sofőr Győrben

2023.09.28. 15:40
Vádat emeltek egy 50 éves férfi ellen, aki tavaly februárban egy közlekedési vita miatt szándékosan nekihajtott az előtte haladónak. Később még az autós állát is eltörte az elkövető, akinek érvényes jogosítványa sem volt.

A vád szerint az 50 éves férfi tavaly februárban, Győrben közlekedett autójával, amelyben lánya és unokája utazott. Az elkövető egy kétsávos felüljárón akart a belső sávba sorol­ni, azon­ban egy másik sofőr ezt nem engedte. A férfi ezen annyira fel­dü­hö­dött, hogy követte az autóst, majd hátulról kétszer is szándékosan neki­hajtott és megelőzte – közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.

Amikor egy piros lám­pá­hoz értek, mindketten megálltak. A sértett kiszállt az autójából, hogy számon kérje a történteket az feldühödött sofőrön. A férfi még ekkor sem nyugodott le:

egy tusfürdős flakont olyan erővel dobott ki az  autó ablakán, hogy a sértettnek eltört az állcsontja.

Kiderült, hogy az 50 éves férfinak érvényes jogosítványa sem volt, így még a járműben utazó családtagjait is veszélyeztette.

Az ügyész­ség köz­úti veszé­lyez­te­tés és súlyos testi sér­tés miatt emelt vádat a dühös sofőr ellen, így akár négy és fél évig ter­je­dő sza­bad­ság­vesz­tés is kiszab­ha­tó – olvasható a közleményben.