Baleset történt az M5-ösön, egy kisbabát kórházba kellett szállítani

2023.09.30. 08:16
Egy autószállító tréler és egy személyautó ütközött össze szombat hajnalban Kiskunfélegyháza térségében – számolt be a rendőrség.

A police.hu-n azt írták, hogy 1 óra 18 perckor perc körül az M5-ös autópálya 107-es kilométerénél történt a baleset. Az éjjel a rendőrök helyszíneltek, és egy időre teljes útlezárás volt az autópályán, de ezt már feloldották. 

A rendőrség azt is közölte, hogy a balesetben személyi sérülés is történt, de erről nem osztottak meg több részletet. Ezzel kapcsolatban a delmagyar.hu közölte azt, hogy 

a balesetben egy kisbaba is megsérült.

Mint írták, az autóval egy vendégmunkás család haladt Szeged felé, amikor az autó vezetője „valószínűleg elaludt”, és nekiütközött az előtte lévő tréler hátuljának. A vontatmány leszakadt, a tréler a rajta szállított két autóval felborult, és a belső sávban állt meg, míg a trélert vontató kisteherautó a forgalommal szemben állt meg.

A személyautó az ütközés után a sztráda közepére pördült. Az autóban egy pár hónapos kisbaba sérült meg, őt a mentők az édesanyjával együtt kórházba szállították. A személygépkocsi vezetője és a kisteherautó sofőrje nem sérült meg a balesetben.

A kiérkező tűzoltók a személygépkocsit áramtalanították, és megkezdték a műszaki mentést. A baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M5-ös érintett szakaszán.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport