18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Videót tettek közzé a pesterzsébeti tragédiát megelőző pillanatokról

2023.10.11. 21:16
A Budapesti Autósok egyik olvasója a pesterzsébeti tragédiát megelőző pillanatokban készített felvételt az iskola környékéről.

Halálos baleset történt kedd reggel Budapest XX. kerületében, a Mártírok útján, miután egy teherautó nekiütközött egy kerítésnek. A gépkocsi a helyi iskola udvaráról állt ki, amikor kidöntötte a kerítést, amely rádőlt egy kilencéves kisfiúra. Az áldozat olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A gyermek édesanyja is megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A Gyulai István Általános Iskola közleményben reagált a kedd reggel történtekre. Lernyei Ákos iskolaigazgató részvétét fejezte ki a családnak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a tragédia után nem sokkal őrizetbe vette a 48 éves sofőrt, és  halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Budapesti Autósok egyik olvasójának fedélzeti kamerája felvételt készített egy perccel a tragédia bekövetkezte előtt a helyszínről: