18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Öngyilkos lett egy férfi Budapesten, a Blaha Lujza téren a buszsávra zuhant

2023.10.18. 17:10
Egy 20 év körüli férfi vetette ki magát szerda hajnalban a Rákóczi úton álló épület egyik emeletéről. A férfi éppen a buszsávra zuhant, a mentők már nem tudták megmenteni az életét.

Mentők és rendőrök is érkeztek ahhoz a hetedik kerületi házhoz, ahonnan egy 20 év körüli férfi vetette ki magát szerda hajnalban – írja a Ripost.

A lap beszámolója szerint a férfi éppen a Rákóczi útra, a buszsávra esett. A kiérkező mentők azonban a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem tudták megmenteni a férfi életét. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja az esetet.

A mai napon, hajnalban 2 óra körül egy férfi kiesett a 7. kerületi Rákóczi úti épületből. Bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. A rendőrség közigazgatási eljárást keretein belül vizsgálja az esetet

– közölte a BRFK a lappal.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.