18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Emberöléssel vádolták meg a Pécsen megölt hároméves kisfiú szüleit

2023.10.20. 11:38
Csütörtök délelőtt életét vesztette egy hároméves kisfiú Pécsen, a gyermek szüleit emberöléssel gyanúsították meg, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Mint megírtuk, csütörtökön egy hároméves pécsi kisfiút kíséreltek meg újraéleszteni a mentők, azonban a gyermek életét vesztette. A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A gyanú szerint a 28 éves anya előző este súlyosan bántalmazta a gyermekét. A nő 23 éves élettársa látta, hogy a kisfiú segítségre szorul, de nem hívott hozzá mentőt. A kisgyermek másnap belehalt a sérüléseibe – közölte pénteken a rendőrség.

A rendőrök mindkettőjüket előállították a rendőr-főkapitányságra, ahol kihallgatták őket gyanúsítottként. Ellenük – őrizetbe vételük mellett – emberölés bűntettének elkövetése miatt nyomoz a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság, és kezdeményezték a letartóztatásukat.