Nem mindennapi baleset történt Budapesten, az Erzsébet hídnál

2023.10.22. 07:13
Szombat este sem unatkoztak a baleseti helyszínelők Budapesten, az Erzsébet hídnál és a Nyugati pályaudvar közvetlen közelében is akadt dolguk bőven.

„Az Erzsébet híd budai hídfőjénél megint megmászták a beton terelőelemeket, ezúttal Ázsia távolabbi részéről, Dél-Koreából érkeztek a vállalkozó szellemek. Személyi sérülés nem történt” – számolt be a nem mindennapi incidensről a Balesetinfo a közösségi oldalán.

Idén nyáron egy Opel típusú személyautó járt ugyanígy ennél a hídnál: a volán mögött ülő arab sofőr hölgy rosszul választhatta meg a sebességet, aminek következtében a Corsa kisodródott a buszsávba, majd a járdaszegélynek ütközött, felborította az egyik beton elválasztóelemet, végül a jobb oldali kerekeivel felugratott a még álló betonelemekre és két keréken állt meg. Az utastérben négy lány tartózkodott, ketten közülük megsérültek, egyikük a nyakát fájlalta, egy másik arab lány pedig rosszul lett, vélhetően agyrázkódást szenvedett.

Nem csak a hídnál, a Nyugati térnél is baleset történt, a felüljáró alatt egy megtermett limuzin ütközött a piroson balra kanyarodó Skodával. Személyi sérülés itt sem történt, tájékoztatott a Balesetinfo.

Vasárnap reggeli hírek a magyar utakról:

  • Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Győr elkerülő szakaszán kigyulladt egy személyautó. A 114-es kilométernél egy sávon lehet közlekedni, ezért az érintett szakaszon torlódásra kell számítani, tájékoztatott az Útinform.
  • A 31-es főúton, Heves és Tenk között két személyautó összeütközött, majd árokba hajtott. A 118-as kilométernél a főutat lezárták, Kömlő és Besenyőtelek felé lehet kerülni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport