Kirabolták Johnny Depp partnerét budapesti otthonában

2023.10.26. 06:10
Johnny Depp Budapesten forgatja legújabb filmjét, melyben Antonia Desplat alakítja partnerét. A színésznőt hatalmas veszteség érte fővárosunkban, ugyanis néhány nappal ezelőtt kirabolták VI. kerületi ideiglenes otthonát.

Több mint 4 millió forint értékben loptak el ékszereket, okmányokat és bankkártyákat Antonia Desplat színésznőtől, aki Johnny Depp oldalán lesz látható a színész legújabb filmjében, a Modi-ban.

A lopott tárgyak között több értékes ékszer és egy egyedi készítésű Chanel pénztárca is volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság jelentése szerint október 15-én történt a rablás, amikor is a 22 éves K. Adrián a VI. kerületi épület tetőablakán keresztül jutott be a színésznő lakásába és emelte el az értékeket.

A rendőrség már másnap kézre kerítette a tettest a Blaha Lujza téri aluljáróban és előállítása pillanatában is a színésznőtől ellopott okosórát viselte. A gyanúsított kihallgatásakor beismerte tettét.

A rendőrség a tettes otthonában is kutakodott a holmik után, amiket sikeresen meg is találtak, így végül október 16-án őrizetbe vették és a bíróság már letartóztatását is elrendelte a hatóságok kezdeményezésére. A BRFK gyors intézkedésén annyira meghatódott a színésznő, hogy elsírta magát. Kiderült, hogy a lopott tárgyak szakértői vizsgálata után

maradéktalanul mentesíteni tudják a színésznőt minden kárától

− tudta meg a Blikk.