Kalapáccsal zúzta szét élettársa csontját egy kecskeméti férfi

2023.10.26. 13:35
Az elkövető a néhány hónapos együttélés alatt többször súlyosan megverte élettársát, akinek a kezét és a lábát is eltörte. A harmadik alkalommal olyan erővel ütötte meg a nőt, hogy a karján a gipsz is széttört.

A vádirat szerint a kecskeméti férfi 2022 szeptemberében kedvezménnyel szabadulhatott korábbi börtönbüntetéséből. A feltételes próbaideje alatt élettársi kapcsolatot létesített egy nővel – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség.

Mint írták, a pár a férfi nagymamájának kecskeméti házában lakott. Az elkövető féltékenységből és kábítószer-használat miatt többször megverte a nőt. 2022. november 18-án annyira összevesztek, hogy a férfi többször megütötte ököllel az áldozat arcát.

Az elkövető egy kalapáccsal a nő jobb bokacsontjára is ráütött. 

A bántalmazó nem hívott mentőt, két nap elteltével a nagymama értesítette a mentőket. Kiderült, hogy a nő koponyazúzódást szenvedett, és a lábszárcsontja is eltört.

A közleményben megjegyezték, hogy két hét elteltével a férfi ismét többször ököllel esett neki begipszelt lábú élettársának. A nő a sarokba kuporodva menekült, ahol az elkövető egy cirokseprű nyelét törte ketté az áldozaton, akinek eltört az alkarja is. 

A vádlott január 2-án hajnalban már az új lakóhelyükön bántalmazta a nőt, miközben meg is harapta. A sértett zúzódásos sérüléseket szenvedett, ráadásul a karján lévő gipsz is széttört. A nő begipszelt lábbal menekült át a szomszédba, ahol mentőt hívtak hozzá.

A férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés és kapcsolati erőszak miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási Ügyészség.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon”.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport