Orbán Viktor felrobbantotta a TikTokot, mint Luke Skywalker a Halálcsillagot

2023.11.07. 08:28
Star Wars tematikájú videóval jelentkezett Orbán Viktor a TikTokon. A miniszterelnök „Nekünk a szabadság életösztön!” szöveggel kiposztolt szösszenete már több mint kétezer lájkot gyűjtött be.

A miniszterelnök TikTok-videójának Star Wars–filmplakátra emlékeztető nyitóképén a magyar és nemzetközi politikai élet szereplőire ismerhetünk rá.

A sötét oldal képviselői között Soros Györgyöt és fiát, George Sorost sith nagyurakként, továbbá Ursula von der Leyent, az Európai Bizottság elnökét láthatjuk. A „jó fiúk” csapatát Szijjártó Péter Han Solóként, Varga Judit Leia hercegnőként, míg Orbán Balázs egy ewok képében erősíti Luke Skywalker, alias Orbán Viktor irányítása alatt.

Az erős nyitány után a Star Wars-filmek nyitó képsoraiból ismert stilizált szöveg úszik be a képbe, amelyen Orbán Viktor október 23-i beszédének egy részlete olvasható:

Nekünk a szabadság életösztön. A magyar nemzet ezért szabadságharcos nemzet és a magyar nemzet életstratégiájának lényege éppen ezért az, hogy minden megszálló birodalom sírjánál ott állunk.

Mindezalatt mi más is szólhatna a háttérben, mint a Star Wars ikonikus főcímzenéje. Orbán Viktor még idén júliusban indította el TikTok-oldalát. A magyar kormányfőt azóta 110 ezer ember követi a közösségi oldalon.

@viktor_a_tiktokon Nekünk a szabadság életösztön! #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #StarWars #VargaJudit #SzijjártóPéter #OrbánBalázs #Soros ♬ eredeti hang - Viktor a TikTokon