Három autópálya is elesett, több helyen torlódik a forgalom

2023.11.10. 15:44
Baleset, rézsűjavítás, meghibásodott jármű mentése és munkavégzés lassítják a forgalmat a magyar utakon pénteken délután. Az M0-s autópályán a torlódás már a 2 kilométert is meghaladta.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya irányába, a 14-es kilométernél lévő 6-os főúti csomópontnál rézsűjavítás miatt a belső sávot és a gyorsító sávot lezárták. A terelésben két sáv járható, az emiatt kialakult torlódás meghaladta a 2 kilométert – írja az Útinform.

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, az M30-as autópálya csomópontja után egy korábban meghibásodott darus tehergépjárműnek kezdték el a műszaki mentését. A 146-os kilométernél a forgalom csak a belső sávon halad, az arra haladók torlódásra számítsanak.

Az M5-ös autópálya Kecskeméti elkerülő szakaszán, a Röszkei határátkelő felé vezető oldalon, a Kecskemét Észak és a Dunaföldvár-Kecskemét Nyugat csomópontok között munkavégzés miatt a külső sávot lezárták. A 83-as kilométernél 2 kilométeren keresztül torlódik a forgalom.

A 10-es főúton, Solymár térségében három személyautó ütközött össze. A 13-as kilométernél félpályán halad a forgalom, jelentős a torlódás a térségben, aki teheti, válasszon kerülőutat.