Toroczkai László válaszolt a Mi Hazánknak odapörkölő Azahriah-nak

2023.11.15. 20:47
Azahriah ironikus Instagram-posztban pörkölt oda az LMBTQ-mozgalommal szemben álló Mi Hazánk Mozgalomnak. Toroczkai László, a párt elnöke a TikTokon válaszolt az énekes-dalszerzőnek, és még azt is megengedte neki, hogy tegezze.

„Mivel én vagyok az idősebb, engedd meg, Azahriah, hogy felajánljam neked, hogy tegeződjünk” – üzente a szélsőjobboldali pártvezető a népszerű énekesnek. Toroczkai László szerint a gyerekek nem attól lesznek boldogabbak, hogyha „azokat a bizonyos plakátokat látják”. A bizonyos plakátok alatt az LMBTQ-tematikát érti a tiktokos videóban a pártelnök.

A Mi Hazánk elnöke úgy véli, hogy a közösségi médiából egyébként is ömlik a gyerekekre mindenféle tartalom, amitől szintén nem lesznek boldogabbak. Példaként a Netflixet említi, ahonnan szerinte ömlik az „ilyen tartalom”.

Szerintem a gyerekek attól lesznek boldogabbak, ha egy korrupciómentes világban élhetnek, ha lesz jövőképük és jobb életminőséget adó országban, a saját hazájukban tudnak maradni, és itt tudják elképzelni a jövőjüket. Mi legfőképpen ezért dolgozunk, csak a szenzációt hajhászó média erre nem kíváncsi. Csak az ilyen plakátügyekről szoktak beszámolni

– mondta Toroczkai a TikTokon, ahonnan még nem tiltották le. A Mi Hazánk elnöke a videóban gratulált Azahriah-nak a sikereihez, de úgy gondolja, hogy a zenészt sikerei nem teszik tévedhetetlenné, és vigyáznia kéne Párizsban, mert ott egyre rosszabb a közbiztonság. 

Azahriah a párizsi metró mozgólépcsőjén egy tüllszoknyás, balett-táncos férfi plakátjára lett figyelmes.

Szó szerint befostam, annyira lesokkolt, hogy ilyen felháborító plakát létezik

– tette közzé a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában. Az énekes-dalszerző ezután ironikusan megköszönte a Mi Hazánk Mozgalomnak, hogy Magyarországon „nem fordulhat ilyen elő”.

@toroczkai.laszlo Válasz @Pálffy Attila-nak👆@Pálffy Attila #azahriah #toroczkai #paris #párizs ♬ eredeti hang - Toroczkai László