A nyolcadik emeletről ugrott ki egy 15 éves fiú Zuglóban, de óriási szerencséje volt

2023.11.17. 16:05
Öngyilkosságot kísérelt meg néhány nappal ezelőtt egy 15 éves fiú Budapest XIV. kerületében. A fiatal szerelmi bánatában ugrott ki egy zuglói társasház nyolcadik emeletéről. A középiskolás csodával határos módon túlélte a zuhanást.

A nyolcadik emeletről ugrott ki néhány nappal ezelőtt egy 15 éves fiú Zuglóban. A középiskolás szakított barátnőjével, szerelmi bánatában döntött az öngyilkosság mellett – írja a Metropol.

A mentők életveszélyes állapotban szállították kórházba a FIÚT, AKI CSODÁVAL HATÁROS MÓDON TÚLÉLTE A ZUHANÁST.

A lap szerint a fiatal túléléséhez az is hozzájárulhatott, hogy a napokig tartó esőzések miatt egy fellazult földes területre esett.

A szemtanúk úgy látták, hogy a szülők azonnal a balesethez siettek, majd megkönnyebbültek, amikor meghallották gyermekük hangját. A középiskolást többször műtötték, az egyik veséjét és a lépét is eltávolították. 

Az ismerősök szerint a fiú rendezett családból származik. Szókimondó, de tisztelettudó kamasznak írták le, akit sokan kedvelnek az iskolában – ismertette a Metropol.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.