18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Halálos balesetet szenvedett egy várandós anyuka Kecskemét közelében

2023.11.22. 20:20
Meghalt egy gépkocsi sofőrje, aki járművével fának ütközött Kecskemét határában szerdán. Az autót egy várandós nő vezette, akinek gyermekét császármetszéssel segítették világra, majd kórházba vitték.

Halálos balesetet szenvedett egy sofőr Kecskemét és az M5-ös autópálya között húzódó Korhánközi úton szerda délelőtt. A helyszínelésből kiderült, hogy a biztonsági öv a nő mögött volt bekötve – közölte az MTI-vel Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A Bács-Kiskun vármegyei hírportál, a baon.hu úgy értesült, hogy a baleset helyszínére egy koraszülöttmentő is érkezett. 

Úgy tudják, hogy a baleset után a kismama nem mutatott életjeleket. A helyszínen tartózkodó egészségügyi dolgozók megkezdték a nő újraélesztését – sikertelenül. Közben két mentőhelikopter és két mentőautó is érkezett, majd az egészségügyi szakemberek azonnali császármetszést végeztek el.

Mint írták, a beavatkozás sikeres volt. Az újszülöttet először újra kellett éleszteni a helyszínen, majd végül stabil keringéssel szállították kórházba.