18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Késsel esett neki a mentősnek egy Fejér vármegyei férfi

2023.11.22. 18:27
Tapétavágóval támadt rá a kiérkező mentősre egy férfi Fejér vármegyében. Az elkövető öngyilkos akart lenni, nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott, és nyugtatókat is bevett.

A vádirat szerint a férfi 2022. január 25-én azt feltételezte, hogy házastársa és gyermekei véglegesen elköltöztek a lakásból. Az elkövető annyira elkeseredett, hogy nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott, nyugtatót vett be, és elhatározta, hogy öngyilkos lesz – közölte a Fejér Vármegyei Főügyészség.

Miután többször megvágta magát tapétavágó késsel, búcsúzásképp üzenetet küldött anyjának és munkahelyi felettesének. Utóbbi azonnal értesítette a rendőrséget és a mentőszolgálatot. 

Az életmentők kiérkezésekor a férfi több sebből vérzett. A mentős el akarta venni a férfi kezéből a kést. Az elkövető ekkor rátámadt, sarokba szorította, és a tapétavágó késsel a feje irányába szúrt. 

A mentős sikeresen elhárította a támadást, a rendőrök pedig megbilincselték a férfit. A Fejér Vármegyei Főügyészség közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat. A férfival szemben fegyházbüntetés kiszabását és közügyektől való eltiltást is indítványoztak – tették hozzá.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.