18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A hátában állt meg a kés a férjét feldühítő asszonynak Borsodban

2023.12.01. 13:35
Életveszélyt okozó testi sértés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 30 éves csobaji lakossal szemben.

A férj összeszólalkozott a feleségével a családi házukban 2023. november 29-én este. A vita annyira eldurvult, hogy a férfi egy kést dobott a nő felé.

A vágóeszköz a sértett hátába állt. Az asszonynak életveszélyes sérülése keletkezett – olvasható a rendőrség honlapján.

A rendőrök a bejelentést követően előállították a férfit a főkapitányságra, gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, valamint kezdeményezték letartóztatását.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.”