Felcsaptak a lángok a Blaha Lujza téren

2023.12.07. 15:58
Lángra kapott egy raktár Budapest belvárosában szerda éjjel: a tűzoltóknak egy Blaha Lujza tér melletti helyszínen kellett megfékezniük a lángokat. Senki sem sérült meg a tűzesetben.

Tűz ütött ki a Blaha Lujza tér sarkánál található Lidl üzlet mellett a VIII. kerületben szerda éjjel – írja az RTL Híradó.

A lap egyik olvasója készített felvételt a tűzesetről, amelyből kiderül, hogy egy raktár kapott lángra.  A helyszínre több tűzoltó és rendőr érkezett. Az üzlet zárva volt a tűz idején, személyi sérülésről nem tudni, sem arról, hogy indul-e büntetőeljárás az ügyben.

A Katasztrófavédelem a lap megkeresésére azt írta, hogy a tűz a Blaha Lujza térnél, a Rákóczi út és az Erzsébet körút sarkán keletkezett, amelyben műanyag és papírrekeszek égtek mintegy 5-6 négyzetméteren. 

A fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett egy vízsugárral eloltották a lángokat, átvizsgálták a tűz által érintett kapualjból nyíló lépcsőházat és a raktár fölötti lakást. A tűzesetben nem sérült meg senki

– tájékoztattak.