Orbán Viktor egy ritkán látott mikulásos felvételt osztott meg

2023.12.09. 12:48
Orbán Viktor egy több mint 24 éves felvétellel jelentkezett be közösségi oldalán. A kormányfő egy Feri nevű kisfiúval utazott Helsinkibe, ahol meglátogatták a Mikulást. A videóból az is kiderült, hogy Orbán Viktor mikor gondolt először arra, hogy miniszterelnök lesz.

Orbán Viktor TikTok-oldalán 2022 vége óta jelennek meg tartalmak. A miniszterelnök legújabb videója szerint egy Feri nevű kisfiúval közösen utaztak el Helsinkibe az 1999-es miniszterelnöki csúcsra.

Az úton a fiatal arról érdeklődött Orbán Viktornál, mikor gondolt először arra, hogy miniszerelnök lesz.

Erre akkor gondoltam először, amikor a miniszterelnökké választásom után másnap reggel fölébredtem, és kiderült, hogy nem álmodom, hanem ez valóság

– mesélte Orbán az 1999-es videóban.

A TikTok-videó végén az is kiderül, hogy Orbán Viktor „eltalálta Feri legnagyobb vágyát”, amikor egy nyomtatót ajándékozott neki a számítógépéhez.

A fiatal a Három kívánság televíziós műsorban szerepelt, ahol a műsorvezetőnek, Dévényi Tibornak mesélt arról, hogy az igazi finn Mikulással találkozott, majd meghallgatta Orbán Viktor beszédét. 

@viktor_a_tiktokon Miniszterelnöki csúcs 1999-ből #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #Mikulás #Háromkívánság #DévényiTibibácsi #tbt ♬ eredeti hang - Viktor a TikTokon

A kormányfő nemrég több karácsonyi hangulatú online tartalmat is megosztott. Orbán Viktor egy korábbi TikTok-videójában bevallotta: kamaszként fizetett Mikulás volt egy fehérvári áruházban, emellett elárulta, hogy milyen szaloncukrokat szeretnek a kormánytagok.