Kiderült, ki viszi a karácsonyfát Orbán Viktorékhoz

2023.12.11. 07:34
Orbán Viktor miniszterelnök TikTok-videóban válaszolt a karácsonyi ünnepléssel kapcsolatos kérdésekre advent második vasárnapja alkalmából.

A kérdezz-felelek stílusú videóban Orbán Viktor olyan kérdésekre válaszolt, mint hogy a mézeskalácsot, avagy a bejglit szereti-e jobban, hogy ki hozza náluk a karácsonyfát, vagy hogy melyik este gyűlik össze a család.

A miniszterelnök elárulta, hogy karácsonykor ő fűti be a kemencét, ahol a felesége, Lévai Anikó elkészíti a rácpontyot, majd megosztotta, hogy sorrendben a mézeskalácsot, a diós, végül mákos bejglit szereti leginkább, és bár a faárustól ő viszi haza a karácsonyfát, hivatalosan azt a Jézuska hozza.

A kormányfő rendszeresen posztol az adventi gyertyák meggyújtásáról is. Így tett vasárnap, amikor unokájával, Annussal közös gyertyagyújtást megörökítő fotót tette közzé közösségi oldalain, illetve advent első vasárnapján is, amikor Berci nevű unokájával láthattuk az adventi koszorú mellett.

@viktor_a_tiktokon Advent második vasárnapja: a Jézuska segédje 😉 #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #advent #karácsony ♬ eredeti hang - Viktor a TikTokon

Mint az Indexen beszámoltunk róla, Orbán Viktor a minap Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel folytatott rövid megbeszélést az újonnan megválasztott Javier Milei argentin elnök beiktatási ünnepségén tett látogatásakor.