Curtis: Orbán Viktor nemcsak beszél, hanem harcosan védi az országot

2023.12.19. 10:06
„Bízom benne, hogy ez is eljön egyszer. Nagyon tisztelem, mert látom, hogy mennyire fontos neki a nemzet, imponál, ahogyan kiáll a nemzeti értékekért. Nemcsak beszél, hanem ha kell, harcosan védi az ország érdekeit, ezeréves kultúránkat, a hagyományainkat” – nyilatkozta Curtis a miniszterelnökről.

Széki Attila „Curtis” interjút adott a Mandinernek, melyben az alábbi főbb megállapításokat tette: 

  • Curtis nem hétvégi apuka, „az életem Doncsi körül forog, hozom-viszem az óvodába, sokat vagyunk együtt”, természetesen gyermeke is Újpest-szurkoló,
  • Azahriah-val kapcsolatban kifejtette, hogy ő is újpalotai srác, Curtis szerint nehéz kritizálni a teljesítményét. „Az tetszik benne, hogy volt mersze valami újat csinálni, és persze tehetsége is van hozzá.”
  • Arra a kérdésre, hogy a hitelességet a nehéz gyerekkor meg a levetkőzött kábítószer-függőség adja-e a rapben, Curtis kifejtette, hogy őszinte, és mindig azt mondja, amit gondol az életről.
  • Gáspár Győző Fradi-drukkerségéről kiemelte, hogy az számára nem hiteles. „Nekem, mint sok más szurkoló­társamnak is, a foci szenvedély. De ez persze mindenkinek a maga dolga, egyáltalán nem haragszom rá ezért.”
  • Korábban Curtis úgy fogalmazott, hogy nem felejti el Gyurcsány Ferencnek, hogy a tömegbe lövetett. Most az interjúban úgy nyilatkozott, hogy „rengeteg barátom, ismerősöm volt kint a 2006-os tüntetéseken. Jó néhányan nem úszták meg a „kalandot”, megverték vagy gumilövedékkel sorozták meg őket. Ezt a rémálmot pedig soha nem felejti el az ember.”
  • Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert a debreceni Campus fesztiválon ismerte meg: „eljött a koncertemre, jólesett ez a gesztus. Ezért aztán amikor legutóbb New Yorkban volt fellépésem, és láttam az Instáján, hogy ő is ott van, ráírtam.”
  • Curtis kifejtette, hogy sajnos nem találkozott még Orbán Viktor miniszterelnökkel, de nagyon szeretne. „Nagyon tisztelem, mert látom, hogy mennyire fontos neki a nemzet, imponál, ahogyan kiáll a nemzeti értékekért. Nemcsak beszél, hanem ha kell, harcosan védi az ország érdekeit, ezeréves kultúránkat, a hagyományainkat.”
  • A zenész házán pedig már a magyar zászló is megtalálható.
  • Végezetül arra is kitért, hogy hívő családból származik. „Annak idején, gyerekként a lakótelepi lakásban ülve arról álmodtam, hogy egyszer az Újpest NB I-es játékosa leszek. Sikerült. A sérülésem után az volt az álmom, hogy ha focista nem, akkor sikeres énekes leszek. Sikerült. Felhagytam a káros szenvedélyemmel, és új életet kezdtem. Minden szempontból. Ez egyedül biztosan nem ment volna. Ehhez a Jóisten is kellett!”