Szentkirályi Alexandra: A nyomás ellenére megvédjük a békét

2023.12.23. 12:37
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő szombaton a közösségi oldalára feltöltött videójában kívánt békés, boldog karácsonyt minden magyar családnak.

Szentkirályi Alexandra a videóban arról is beszélt, hogy a mostani háborús időkben mindannyiunknak a béke a legnagyobb ajándék, legyünk akárhány évesek, éljünk egyedül vagy családban. 

A kormány nevében szeretném biztosítani önöket arról, hogy ezután is mindent meg fogunk tenni, hogy Magyarországon béke és biztonság maradjon. Nem fogjuk hagyni továbbra sem, hogy háborúba sodorjanak minket, és feladjuk hazánk szuveneritását, kultúráját, nemzeti értékeit

– fogalmazott Szentkirályi Alexandra, aki azt is elmondta, hogy Magyarországon nyugodtan, biztonságban, társadalmi feszültségek és terrorfenyegetések nélkül tudjuk ünnepelni a keresztény ünnepeket, a karácsonyt. 

A videóban hangsúlyozta: bár a háború és a válság sok feladatot adott az országnak, „most már a gazdaság is újra lendületet vesz, és ha a gazdaság erősödik, akkor erősödnek a magyar családok is”. Hozzátette: „Kívánom hát, hogy töltsük békében, reménytelin és szeretetben az ünnepeket!”