Tasnádi Péter kifigurázta az őt parodizáló Bödőcs Tibort

2024.01.06. 20:16
Tasnádi Péter szerint csak a tréningruhájáról lehet ráismerni az őt parodizáló Bödőcs Tibor videójában, de szívesen segítene neki felkészülni saját magából, ha már ennyire nem lett vicces a végeredmény. Ezt elősegítendő ő maga is kiparodizálta az őt kifigurázó humoristát, hogy görbe tükröt tartson neki.

„Megmondom őszintén, én nem ismertem magamra. Persze láttam, hogy olyan tréningruhában van, amiben én is meg szoktam jelenni” – reagált az alvilági körökben jól ismert Tasnádi Péter egy videóbejegyzésben az őt kifigurázó Bödőcs Tibor paródiájára.

A humorista ugyanis paródiavideót készített az egykori nehézfiúról, Tasnádi azonban egyáltalán nem elégedett az eredménnyel – szúrta ki az ATV.

Ne csak a válogatott tréningruha miatt lehessen rám ismerni

– így kérte a magyar alvilág ismert alakja Bödőcs Tibort, hogy legközelebb jobban készüljön föl „Tasnádiból”. Bödőcs ugyanis a Dumaszínház huszadik évfordulója alkalmából készített egy videót az exvállalkozóról, amelyben ugyanolyan válogatott tréningruhában van, amilyenben Tasnádi is be szokott jelentkezni a közösségi médiában. 

Igaz, a paródiával egyáltalán nem elégedett Tasnádi Péter, azonban így is megtiszteltetésnek veszi, hogy „az ország legnépszerűbb humoristája vele foglalkozik”. Tasnádi úgy látja, Bödőcs nem jár eléggé utána azoknak az alanyoknak, akiket kiparodizál, ezért nagyon szívesen segítene a humoristának.

Tudod, én kisnyugdíjas vagyok, szaktanácsokból élek, és arra gondoltam, hogy ha már így megtiszteltél, hogy az egész ország előtt engem figuráztál ki, amiért én egyáltalán nem haragszom, akkor fölajánlom neked, hogy jobban felkészítelek. Szerintem ez nem volt tréfás. Inkább kínos volt, mint az USA éves ökológiai lábnyoma

– mondta.