Fájdalmasan hideg lesz vasárnap

2024.01.21. 06:24
Vasárnap országszerte napos, száraz időre kell készülni. Erős fagy várható, a hóval borított területeken, valamint Nógrád vármegye egyes részein mínusz 15 fok is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul.

Vasárnap országszerte napos, száraz idő várható. Az északnyugati határnál megélénkülhet a délies szél. Enyhébb idő Sopron területén alakulhat ki. Éjszaka sűrű zúzmarás köd képződhet foltokban.  

Az ország középső részén, a vastagabb hóval borított területeken és Nógrád vármegye fagyzugos részein mínusz 15 fok is lehet. A nappali csúcshőmérséklet 1 és 6 fok között alakul – írja országos előjelzésében a HungaroMet. Kritériumok szerinti veszélyes időjárási jelenség nem várható.

Vasárnap nem lesz front felettünk, de az erős fagy hatására felerősödhetnek az ízületi fájdalmak. A hideg időben meleg, télies öltözködést javasol az Időkép orvosmeteorológiai előrejelzése. 

Időjárás-előrejelzésünk folyamatosan frissül, ha további részletekre kíváncsi (helyi adatok, orvosmeteorológia, közlekedésmeteorológia, pollenjelentés stb.), kattintson ide: https://index.hu/idojaras