18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Felvette a busz fedélzeti kamerája, így jött szembe az újpesti ámokfutó

2024.01.26. 16:04
A busz fedélzeti kamerája megmutatja, mi történt. A bódult állapotban volán mögé ülő, vezetéstől már korábban eltiltott sofőr esélyt sem hagyott. Az újpesti ámokfutásban egy ember meghalt.

Amint arról beszámoltunk, január 22-én este egy Mercedes R320 személygépkocsi a Budapest IV. kerületi Rózsa utcán közlekedett az Árpád út felől a Görgey Artúr utca irányába, amikor a Deák Ferenc utca kereszteződéséhez érve az ott piros lámpánál várakozó három autónak ütközött. Az egyik autó villanyoszlopnak csapódott, míg a másik két autó egy autóbusznak sodródott.

Most lapunk birtokába került az a videófelvétel, amit a balesetben érintett busz fedélzeti kamerája rögzített. A képsorokon az nem látszik, hogy a fekete Mercedessel először ütköző autó balra sodródva villanyoszlopnak ütközik, az azonban igen, ahogy az ugyancsak vétlen másik két kocsiba frontálisan belecsapódik, majd rátolja az egyiket a buszra.

Videón az újpesti baleset

A balesetet okozó M. Péter a segítségnyújtást elmulasztva távozott a helyszínről. A férfire a nyomozók csütörtökön találtak rá egy szigetszentmiklósi hétvégi házban. Előállítását követően kiderült, hogy vezetéstől eltiltás hatálya alatt ült a volán mögé, és így okozott Újpesten balesetet. A rendőrök a férfi elfogását követően kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, ami THC-ra pozitív eredményt mutatott.

Az újpesti ámokfutásban egy ember meghalt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport