Elfogta a rendőrség a Thököly úti lökdösődőt

2024.01.29. 18:31
Elfogta a rendőrség D. Gábort, aki január 27-én este a budapesti Thököly úton dulakodás közben egy taxi elé lökte vitapartnerét. Az áldozatot a jármű halálra gázolta.

Háromnapos hajtóvadászat után a BRFK elfogta a gondatlanságból elkövetett emberölés feltételezett elkövetőjét, D. Gábort – közölte a hatóság  hétfőn 21 óra körül.

A rendőrség az eset részleteiről január 30-án, délelőtt tart tájékoztatót.

A gyanú szerint D. Gábor 2024. január 27-én este Budapest VII. kerületében, a Thököly úton egy kisvendéglő előtt előzetes szóváltást követően meglökött egy férfit, aki az úttestre esett, és elütötte egy autó. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A BRFK Életvédelmi Osztálya az ismeretlen helyen tartózkodó férfi ellen gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot.

Mint ahogy azt már korábban megírtuk, megöltek egy 66 éves férfit szombat este, miután dulakodás alakult ki Budapest VII. kerületében, egy kisvendéglő előtt. Az áldozatot egy taxi elé lökte a férfi, aki elmenekült a helyszínről. A rendőrség jelenleg is keresi az elkövetőt.

A helyiek szerint azért nem figyeltek fel a történtekre, mert a hangos veszekedés egy megszokott jelenség a környéken.