Újabb halálos baleset történt Újpesten

2024.01.29. 19:36
Motorossal karambolozott egy személyautó a Váci úton, Újpesten. A tragikus balesetben a kétkerekű jármű vezetője életét vesztette. Az elmúlt hetekben nem ez volt az egyetlen tragédia a környéken.

Tragikus végkimenetelű baleset történt Újpesten, a Tungsram környékén, a Kemény Zsigmond utcánál. Egy motoros személyautóval ütközött össze. A karambolban a kétkerekű jármű vezetője meghalt. 

A kiérkező mentők 45 percig küzdöttek a motoros életéért, de sajnos már nem tudták megmenteni. A helyszíni beszámoló alapján még nem lehet megmondani, ki követett el szabálytalanságot, felvetődött az osztott felelősség kérdése. A baleset miatt három sávon korlátozzák a forgalmat az érintett útszakaszon.

Nemrégiben ugyancsak Újpesten egy másik karambol is riadalmat okozott. Mint ahogy azt korábban megírtuk: a Rózsa utcában három autóba és egy buszba rohant bele egy ámokfutó, majd elmenekült a helyszínről. A közeli kisboltból kirohantak a csattanásra, és látták, hogy az egyik autó utasai súlyosan megsebesültek, majd megpróbálták kimenteni őket. A 14 éves kislányt kimentették, de édesapja már nem mozdult.