Az utolsó pillanatban jelentkezett a giganyereményért a hatos lottó nyertese

2024.02.01. 06:35
Majdnem elbukta, hogy milliárdos legyen, de végül eszmélt, és jelentkezett a csaknem kétmilliárd forintos nyereményéért a hatos lottó nyertese.

Az Index is megírta, hogy sokáig elfelejtett jelentkezni nyereményéért a hatos lottó nyertese, aki így majdnem kétmilliárd forintot bukott volna el. 

Kilencven napja van ilyenkor a nyertesnek jelentkezni a pénzért, azaz február 10. lett volna a végső határidő a nyereményért való jelentkezésért, de a feltételes mód már csak múltidő, ugyanis azóta jelentkezett a szerencsés lottónyertes. 

Szerencsejáték Zrt. közleménye szerint a nyertes a sajtóból értesült arról, hogy az ő szelvénye a nyerő, ezután pedig jelentkezett is a hatalmas összegért. 

A hatos lottó eddigi története során eddig két esetben fordult elő, hogy a nyertes nem jelentkezett nyereményéért. A 2014. október 26-án kisorsolt nyerőszámokkal egy szerencsés 200 230 690 forinttal lehetett volna gazdagabb, 2000-ben pedig az április 15-én megnyert 214 380 238 forintért nem jelentkezett a nyertes – írta a Szerencsejáték Zrt.