Hiába várták Kaposváron a rajongói Bereczki Zoltánt, elmaradt a fellépés

2024.02.02. 15:22
A színész-énekes nem jelent meg a január 31-re meghirdetett kaposvári előadásán, amiről maga is egy rajongói levélből értesült. Ő és csapata keresi a felelőst, az ügyet jogi útra terelik.

Bereczki Zoltánt hiába várták Kaposváron, ő csak egy rajongói levélből értesült arról, hogy előadása lett volna.

Az énekes-színészt hiába várták január 31-én, szerdán a kaposvári nézők, még közleményt sem adott ki arról, hogy miért nem jelent meg. Ez tette igazán érdekessé a történteket. A Bors megkereste Ferenczi Orsolyát, Bereczki Zoltán menedzserét, a darab egyik producerét, aki elmondta, hogy a színész és csapata keresi a felelőst, az ügyet jogi útra terelik.

A Dolgok, amikért érdemes élni című egyszemélyes darab előadásait a Játékszín szervezi, a kaposvári előadás szervezője velük állt kapcsolatban. A helyi szervező tájékoztatta a Játékszínt, hogy később szeretnék megrendezni az eseményt, amiről az online jegyvásárlókat tájékoztatták is, de a helyszínen továbbra is folyamatos volt a jegyértékesítés. A Bors szerint Bereczki Zoltán csaló áldozata lehetett.

Zoltán is csak aznap éjszaka egy rajongói levélből értesült arról, hogy neki előadása lett volna Kaposváron! A produkció tájelőadásait a Játékszín szervezi, velük állt kapcsolatban a szervező, de nekik azt jelezte, hogy egy későbbi időpontban szeretné megrendezi az előadást. Arról, hogy mindeközben korábban jegyeket értékesített és nem tájékoztatta a jegyvásárlókat arról, hogy nem rendezi meg az előadást, nem volt információnk. Ma már tudjuk, hogy a netes jegyvásárlókat értesítette, de a helyszínen nem tájékoztatták az embereket. Egyelőre kivizsgáljuk az ügyet, és a szükség esetén természetesen jogi lépéseket is teszünk

– nyilatkozta a Borsnak Ferenczi Orsolya, aki hangsúlyozta: Bereczki Zoli soha nem hagyná cserben a közönséget.

Az egyszemélyes darab, amelyre a színészt a helyszínre várták, egy interaktív monológ, amelyben belepillanthatunk egy kisfiú felnőtté válásába, és megtudhatjuk, hogy miért ír listát az élet apró örömeiről. Az előadás különlegessége, hogy a közönség is bekapcsolódhat az eseményekbe, szemben a hagyományos színházi darabokkal.