Györfi Mihály lesz az ellenzék polgármesterjelöltje Szolnokon

2024.02.02. 13:31
Az ellenzék és a helyi civilek közösen támogatják polgármesterjelöltként Györfi Mihályt, Szolnok MSZP-s alpolgármesterét a következő önkormányzati választásokon.

Sajtótájékoztatón jelentette be Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció árnyék-miniszterelnöke és Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke, hogy a 2024. júniusi önkormányzati választáson közös jelöltet, Györfi Mihály alpolgármestert támogatja. 

Györfi Mihály a városban jól ismert, tapasztalt városvezető szakember, aki képes lesz Szolnokot újra a fejlődés útjára állítani, és leváltani a várost a csőd közelébe juttató fideszes pártkádert, Szalay Ferencet. A Demokratikus Koalíció sok sikert kíván Györfi Mihálynak és a változást akaró szolnokiaknak! 

– közölték az MTI-vel.

„A Fidesz Szolnokon is legyőzhető, Györfi Mihály, az ellenzék közös polgármesterjelöltje garancia a sikerre” – áll az MSZP sajtóközleményében. „Az ellenzéki pártok olyan hiteles jelöltet támogatnak, akinek a városért tett eddigi szolgálatkész, áldozatos munkája bizonyítja az alkalmasságát a feladatra, és akinek – igazi lokálpatriótaként – szívügye a városért való tenni akarás.”

Györfi Mihály olyan várost szeretne létrehozni, amely békés és gondoskodó. Szolnoknak változásra van szüksége, itt a lehetőség arra, hogy a város egész közössége gyarapodhasson és a fejlődés útjára álljon.

A bejelentést Facebookon lehetett élőben követni, de vissza is lehet nézni.