A DK aktivistái elvitték a bicskei gyermekotthon áldozatainak hangját a Karmelitához

2024.02.14. 16:46
A Demokratikus Koalíció Orbán Viktort, Novák Katalint és Varga Juditot ábrázoló „pedofilsimogatók" feliratú táblákkal is tiltakozott a a gyermekbántalmazás ellen, mivel meggyőződésük, hogy „egy Fideszhez közel álló pedofilhálózat el akarja hallgattatni az áldozatokat”.

A DK aktivistái hangfalat vittek a Karmelita kolostorhoz, hogy lejátsszák Orbán Viktornak a bicskei gyermekotthon áldozatainak és a korábban ott dolgozók hangját.

Az aktivisták Orbán Viktort, Novák Katalint és Varga Juditot ábrázoló „pedofilsimogatók" feliratú táblákkal is tiltakoztak annak a meggyőződésüknek hangot adva, hogy Orbán Viktor és a fideszes pedofilhálózat tagjai örökre el akarták hallgattatni a bicskei gyermekotthon áldozatait.

„Pedofilhálózatot” vizionálnak

Indoklásuk szerint a DK aktivistái azért mentek a Karmelita kolostor elé, hogy „szembesítsék a miniszterelnököt a bűneivel, és Orbán Viktor soha ne felejtse el azoknak az áldozatoknak a hangját, akiket az elnöki kegyelemmel szabadon engedett K. Endre akart elhallgattatni”.

Ali Abd El-Rahim, a DK aktivistája az akció alkalmával azt mondta: „a pedofilsegítő K. Endre elnöki kegyelme világosan megmutatta, hogy az Orbán-rendszer nem a gyerekeket, hanem a pedofilokat védi. A pedofilokat kiengedi a börtönből, az áldozataikat megalázza, semmibe veszi és elhallgattatja ez a rendszer, hogy soha, senki ne tudja meg, hogy a fideszes pedofilhálózat a törvények felett áll”.

Ezért kell felderíteni és elszámoltatni Orbán pedofilhálózatát az utolsó szexuális ragadozóig, hogy Magyarország végre békés és biztonságos haza legyen és ne az orbáni pedofilhálózat vadászterülete!

– fogalmazott Ali Abd El-Rahim.

Nem csak a DK szervezett tiltakozást mára

Szerdán az MSZP ifjúsági szervezete, a Societas is demonstrációt tartott, ám ők a Diákhitel Központot vették célba, amelynek egykori vezetője Magyar Péter volt, aki a pedofil-ügy miatt lemondott Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter exférje.

Ahogy azt korábban megírtuk a Societas a Diákhitel Központ irodáját leragasztva követelte a diákok pénzét, miután Magyar Péter egy vasárnap esti interjúban túlárazott szerződésekről beszélt.