Megvertek egy vállalkozót Csörögön, mert útfelújítást végzett

2024.02.15. 12:05
A minap megvertek egy férfit Csörögön, aki útfelújítási munkálatokat végzett. Apa és fia ugyanis épp arra tartott, és zavarta őket, hogy nem férnek el a munkagéptől. Az áldozat sürgősségire került.

Csörög egyik utcájában végzett útfelújítási munkálatokat egy helyi vállalkozó, amikor egy férfi és a fia pont arra akart menni az autójával. Azt hitték, hogy nem férnek el a munkagéptől, ezért egyikőjük kipattant a kocsijából, és számonkérte a férfit.

Ezt követően elszabadult a pokol: megverték az útfelújítást végző vállalkozót, aki ezután kórházba került. Egy szemtanú úgy nyilatkozott a TV2 Tényeknek, hogy az apa lefogta a férfit, a fiú pedig több ütést mért az áldozat fejére. A tettesek elmenekültek a helyszínről. 

A férfi fejsérüléseket szenvedett, felmerült az agyrázkódás lehetősége. Helyszíni ellátás után a sürgősségi osztályra szállítottuk 

– mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A Tények úgy tudja, miután a tettesek megtudták, hogy az áldozathoz mentőt és rendőrt is kellett hívni, visszamentek a helyszínre, ahol előállították őket. Jelenleg garázdaság vétségének gyanúja miatt folyik ellenük büntetőeljárás. A rendőrök még vizsgálódnak az ügyben. A településen elhatárolódtak a két férfi tettétől.