Magyar Péternek 24 órás védelmet javasoltak

2024.02.20. 12:57
Újabb poszttal jelentkezett Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje, Magyar Péter. A jogász ezúttal arról számolt be, válogatott fenyegetéseket is kap, ezért biztonsági szakemberek 24 órás védelmet javasoltak számára, de ő nem fél.

Természetesen kapok válogatott fenyegetéseket a sok ezer támogató üzenet mellett – kezdte keddi bejegyzését Magyar Péter, aki mióta volt felesége lemondott a kegyelmi ügy miatt, folyamatosan jelentkezik a magyar kormányt bíráló bejegyzéseivel.

Biztonsági szakemberek 24 órás védelmet javasoltak és ajánlottak a helyzet komplexitása és az általam kritizált/megtisztítani kívánt körök ereje és veszítenivalója miatt. Én továbbra is hiszem, hogy erre Magyarországon 2024-ben nincs szükség, vagy ha mégis, akkor a nyilvánosság ereje megvéd.

– írta, hozzátéve, abban viszont biztos, hogy eljárások tömkelegét fogják indítani és kreálni ellene. 

Szerinte el le akarják járatni, és próbálják ellehetetleníteni az életét. Ezzel szemben imádkoznak érte és drukkolnak is neki, ezekért a támogatásokért pedig hálás. Magyar Péter azt is elárulta, nyilvános bejegyzéseinek és kitárulkozásának az a célja, hogy valami újat építsen. Mint írta, hisz abban, hogy az igazság szabaddá tesz.

Magyar Péter üzenetcsokrai

Mióta volt felesége lemondott, Magyar Péter folyamatosan jelentkezik a magyar kormányt bíráló bejegyzéseivel. Többek között üzent Tiborcz Istvánnak, a miniszterelnök vejének, majd Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszternek is. Az elmúlt hétvégén Orbán Viktor évértékelőjéről is írt, közölve, hogy a miniszterelnöktől vár válaszokat.

Magyar Péter partizános interjúja után a DK jelezte, feljelentést tesz a „kommunikációs túlárazások” miatt, amelyekről a Diákhitel Központtal kapcsolatban beszélt. Vona Gábor pártja, a Második Reformkor elnöksége szintén feljelentést tesz az ügyben, valamint az Integritás Hatósághoz fordulnak. Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője bejelentette, hogy a párt vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi Magyar Péter kijelentéseivel kapcsolatban.

Tényi István volt fideszes politikus a rendőrséghez fordult. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) megerősítette, hogy Magyar Péter ügyében több bűncselekmény miatt is nyomoznak. A jogász a feljelentésre reagálva úgy fogalmazott, hogy a nyomozással egy újabb kör indult, amellyel az ellehetetlenítését célozzák.