18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pszichiátriai kezelés alatt álló gyereket molesztált egy harkányi férfi

2024.02.29. 19:11
Saját albérletében molesztált egy pszichiátriai kezelés alatt álló 14 éves fiút egy harkányi férfi. Szexuális erőszak minősített esetének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak.

Egy harkányi férfit azzal gyanúsítanak, hogy szexuálisan molesztált egy pszichiátriai kezelés alatt álló 14 éves gyereket – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Azt írták, a gyerek édesanyjának szerdán tett feljelentése szerint fiát tavaly december óta harkányi albérletében szexuálisan molesztálta, bántalmazta egy helybeli férfi.

A rendőrök az elkövetéssel gyanúsítható 56 éves férfit elfogták, kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak minősített esetének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.