Balesetek nehezítik a közlekedést, több kilométeres a torlódás az M7-es autópályán

2024.02.29. 10:47
Torlódik a forgalom az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Érd térségében burkolatjavítás miatt – közölte az Útinform csütörtök délelőtt a honlapján.

Mint írták, a 16-os és a 18-as kilométer között két sávot lezártak, a torlódás mostanra már hét kilométeres.

Az Útinform arról is tájékoztatott, hogy az 5-ös főúton, Kistelek belterületén két személygépkocsi ütközött össze. A 140-es kilométernél a főutat teljes szélességében lezárták, kerülni a mellékutakon lehetséges.

Az M30-as autópályán, a 33-as kilométernél a Miskolc-észak csomópont és a 40-es kilométernél lévő Szikszó csomópont között garanciális javítási munkát végeznek. A két csomópont között mindkét oldalt lezárták, a forgalmat a 3-as főút felé terelik. A munkavégzés várhatóan több hónapig is eltarthat.

Az M43-as autópályán, a Csanádpalota határátkelő kilépő oldalán a kamiontorlódás hét kilométer.

Mint arról az Index is írt, tömegbaleset történt vasárnap reggel az M7-es autópályán, miután a velencei pihenőhely közelében negyven autó ütközött össze. Egy ember meghalt, 18-an megsérültek, köztük egy gyermek súlyosan.

Sajtóértesülések szerint a baleset károsultjai nem számíthatnak rendkívüli előlegre, ugyanis nem egy, hanem több kisebb baleset történt. A biztosítók ezért azt javasolták az érintetteknek, hogy akinek van cascója, az csináltassa meg az autóját.