Paradicsomokkal teli szatyrával vert egy 70 év körüli asszony egy másikat

2024.03.03. 06:18
A Pest vármegyei Kókán tavaly júniusban egy 70 év körüli asszony bevásárlószatyrával támadt egy másik idős nőre egy buszmegállóban, miután a boltban összeszólalkoztak. Az asszonyokat végül egy járókelő állította le. A verés után nem sokkal mentő és rendőrautó érkezett a buszmegállóhoz, kiderült, hogy a megtámadott asszonynak védekezés közben eltört az egyik ujja.

Paradicsomokkal teli szatyrával vert egy 70 év körüli asszony egy másikat a Pest megyei Kókán a buszmegállóban. Az áldozatnak eltört az egyik ujja a tavaly júniusi verekedéskor. Az ügyészség most emelt vádat a támadó asszony ellen súlyos testi sértés miatt, és pénzbüntetésre számíthat – számolt be róla az RTL Híradó.

Az Ügyészség által nyilvánosságra hozott biztonságikamera-képen látható, hogy az asszony sietve távozik a közértből, és szinte átfut a főutca másik oldalára. Amikor odaér a buszmegállóban álló másik asszonyhoz, ütni kezdi a szatyorral. Majd az ütlegelés közben kipotyogott paradicsomokat összeszedi, és újra nekitámad ismerősének.

Az esetet tavaly júniusban rögzítette egy biztonsági kamera Kókán, a konfliktus egy buszmegállóval szembeni boltban kezdődött. A két asszony bár külön érkezett, a zöldséges pult előtt azonban összetalálkoztak, és szóváltásba kerültek. A kasszában lévő eladó a két nő veszekedését csak távolról hallotta. Az eladó a Híradónak elmondta, hogy a két asszony valami pletyka alapján vitatkozott össze.

A kasszánál való fizetés idejére abbahagyták a veszekedést, de amikor egyikük kifelé ment a boltból, a másik utánaszólt, hogy „várj, majd kint elintézzük”. A következő percben pedig már rá is támadt.

Az asszonyokat végül egy járókelő állította le. Nem sokkal később mentő és rendőrautó érkezett a buszmegállóhoz, ugyanis kiderült, hogy a megtámadott asszonynak eltört az egyik ujja. A rendőrség vizsgálatot indított, most, nyolc hónappal később pedig az ügyészség lezárta az ügyet.

A Monori Járási Ügyészség az ügyben súlyos testisértés bűntette miatt emelt vádat az elkövetővel szemben. A vádiratban büntetővégzés kiszabására tettünk indítványt, pénzbüntetési indítvánnyal

– nyilatkozta Nisóczi József, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője az RTL-nek.

A boltban azt mesélték, hogy a történtek után már csak egyszer látták az egyik idős nőt, de aztán még a környéken sem találkoztak velük.